Journal

Our thoughts and impressions about life...

Read More

Družinski tabor Kančevci

Ob koncu avgusta, pred začetkom novega šolskega leta organiziramo odprt tabor za spodbujanje obnovitve ali postavitve vizije in poslanstva Jezusove cerkve.
Letos je na lanskoletno željo mnogih tabor podaljšan za en dan (od petka zvečer do ponedeljka popoldan).

Prijave in informacije:
Peter (info@rec.si ali 0404416174).
Cena tabora na dan je (vključuje nočitev in polni penzion):
25€ (18+);
20€ (12. — 17. let);
15€ (3 — 11. let);
Ostali brezplačno. Srečanje pričnemo v petek z večerjo in končamo v ponedeljek s kosilom. Možne so tudi dnevne prijave.

Read More

Obisk partnerskih cerkva v Angliji

Novakovi prinašamo lepe pozdrave in spodbude iz naših prijateljskih cerkva v Angliji (Swindon evangelical church in Beccles baptist church). Konec meseca julija smo odšli v Veliko Britanijo na Petrovo podelitev magisterija, oddih in obisk cerkva.

Našo pot smo začeli v južnem Walesu, kjer smo na Union School of Theology prisostovali dogodkom za počastitev diplomantov.

V Swindnu sem prvo nedeljo naše poti pridigal in predstavil delo evangelija v REC-u. To je cerkev, ki pošilja in podpira Sarah Deacon pri njenem delu med nami.

Po nekajdnevnih počitnicah na vzhodu in jugu Anglije smo se drugi vikend odpravili na severno-vzhodni del Anglije na obisk cerkve v Beccels. Tam se zelo dobro in v hvaležnosti spominjajo obiska naših mladih (leta 2019) in še vedno molijo za njih. S pastorjem Tomom sva pred cerkvijo govorila o delu naše cerkve in molila za njihovo in našo cerkev.

Read More

Razširjen REC mladinski tabor

Vtisi z našega mladinskega tabora (11. — 14. julij) so še vedno zelo močni. Hvaležni smo za vsa druženja in pogovore ter poslušanje govorov iz pisma Efežanom.  Letos smo razširili tabor tudi za študente in imeli smo lepo študensko skupino. Hvaležni smo Bogu za močno ekipo voditeljev iz REC-a, Zveša in Benjamina (Slovenj Gradec), ki so omogočili, da je tabor dobro potekal (s prehrano, pomočjo pri prostem času, učenju in vodenju skupin).